16.3.15

artRAVE part 2: HAMBURG

Efter konserten i Globen så drog vi hem och sov och förberedde oss på att flyga till Hamburg 2 dagar senare. Hemma och repade oss en dag sen dagen efter det på morgonen skulle vi flyga från Arlanda till Hamburg. To make a long story short så hade vi inte sett några bilder att Gaga hade lämnat Stockholm än så vi bestämde oss för att dra till Grand Hotell för att vänta och pröva vår tur, vilket resulterade i att vi bokade om vårt tidiga flyg till senare samma kväll. Packade och redo begav vi oss mot Grand, efter många timmars väntan hände det som vi hoppats och väntat på, Gaga kom till slut ut och vi fick träffa henne snabbt för en bild och jag, Julia och Rosa hade köpt en jazz vinyl som vi gav till henne! Hon blev jätteglad, such a wonderful moment.

Efter en lång dag och lite kaos drog vi oss till Arlanda och väntade in vår flight till Hamburg. När vi äntligen landade i Hamburg samma dag som konserten fixade vi till oss, köpte något att äta och låste in våra väskor sen vidare till arenan för andra showen på listan. Denna gången stog vi inte fast front row utan rörde oss runt mer vilket visade sig att denna showen ska upplevas från olika perspektiv och att du rör dig runt, underbar show, massa konfetti och skratt!

När showen var slut drog vi oss tillbaka till flygplatsen för att klämma in lite sömn på hårda stålbänkar innan nästa flyg till Prag bar av morgonen därpå.

              


              




                 

                 

Inga kommentarer: